Saramura de pui

de Sylvia in Pui, 15 Iun 2010 | 3287 vizualizari

 

Am luat aceasta reteta de la Julie de pe www.bucatars.ro mi-a placut foarte mult plus ca nu mancasem niciodata asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • cateva bucati de carne de pui pe care le condimentam bine cu sare, piper, boia si ierburi aromate si le facem pe grill la foc foarte mic sa se patrunda .
  •  Pentru saramura avem nevoie de :
  • un catel de usturoi taiat feliute mici,
  • sare,
  • piper boabe ( eu nu am avut si am pus macinat ) ,
  • cateva rondele de ardei iute, 
  • putina boia .
  • Pentru ca eu nu folosesc vegeta am mai pus ca sa  ii dea gust cateva rondele  de ardei capia, un fir de ceapa verde taiat marunt si o lingura de ierburi uscate aromate. 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

  Bucatile de carne condimentate bine in prealabil se fac pe grill pe foc minum sa se patrunda bine.

  Ingredientele pentru saramura se pun cu o cana de apa la fiert si le lasam sa clocoteasca cateva minute. Dupa ce s-au facut bucatile de carne  le punem si pe acestea in saramura si le lasam sa clocoteasca 2-3 minute ( iau un gust deosebit ).

  Am servit saramura de pui  cu o mamaliguta foarte moale si vreau sa va spun ca a fost minunata, multumesc de reteta Julie, o sa o repet cu siguranta.

 

RETETA IN IMAGINI

Saramura de pui-0
Saramura de pui-1
Saramura de pui-2
Saramura de pui-3

COMENTARII (21)

mena29

mena29 1

17.06.2010, 23:54

E pe gustul meu,carnea de pui e preferata mea

elena1988

elena1988 1

25.03.2011, 12:29

babi5

babi5 1

04.09.2013, 16:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!