Scoici cu pui si legume

de Pasiune pentru bucatarie in Paste, 20 Apr 2011 | 6171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui/pulpe dezosate
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 6 ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • 300 g paste scoici
  • 300 g rosii decojite Cirio Pelati
  • sare
  • Piper
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu pui si legume:

Intr-o cratita se pune apa cu sare,iar cand da intr-un clocot se pun pastele si se fierb 10-15 minute,apoi se pun intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece

Pieptul de pui se taie cubulete,se condimenteaza si se pun in 2 lingui ulei de masline. Se “caleste” 5 minute pana se albeste,apoi se scoate pe o farfurie

Ceapa si ardeiul se toaca marunt,ciupercile curatate si stropite cu zeama de lamaie se taie felii. Legumele se calesc in cateva linguri ulei de masline, apoi se adauga rosiile pasate,pieptul de pui si 200 ml apa. Se fierbe sosul pentru 15 minute pana scade zeama si ramane un sos gros. Se condimenteaza dupa gust si se asezoneaza cu patrunjel verde.

Pastele se pun intr-un vas si se toarna peste ele sosul; se amesteca usr astfel incat sosul sa imbrace scoicile.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze