Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Sunt proaspat facute, calde, crocante ....... delicioase! Serviti, va rog!
Intr-un vas se amesteca laptele cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste, se adauga ouale batute, smantana si restul ingredientelor, apoi la final se adauga faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat potrivit de tare.
Pe masa unsa cu ulei se intinde aluatul in foaie de grosime potrivita si se taie pe lungime fasii late de cca 4 cm apoi pe latime de cca 7-8 cm. Cu un cutit se face o gaura in mijloc. Se ia un capat si se trece prin gaura respectiva rasucindu-se aluatul.
Intr-o craticioara se pune ulei la incins si se prajesc scorusele. Se servesc caldute ninse cu zahar pudra.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult