Scrumbie umpluta cu verdeturi

de Bucataras Medi in Peste, 7 Iun 2010 | 3671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 scrumbii proaspete .
  • zeama de la 1 lamaie .
  • 4 fire de ceapa verde .
  • 4 fire de usturoi verde .
  • 1 legatura marar .
  • 1 legatura patrunjel .
  • ulei de masline .
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie umpluta cu verdeturi:

Se curata, se cresteaza pe burta si apoi se spala bine scrumbiile.

Se face un amestec din ceapa verde,usturoi verde, marar, patrunjel, toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie.Scrumbiile se condimenteaza si ele cu sare si piper si apoi se umplu cu amestecul de mai sus.Se mai opreste putin amestec pentru a presara pe deasupra.

Pe o folie de aluminiu, unsa cu putin ulei de masline se aseaza scrumbia , se stropeste cu zeama de lamaie si apoi se presara cate o lingura de amestec de verdeturi.Asa se procedeaza cu fiecare scrumbie in parte apoi se  inveleste fiecare in folia de aluminiu.Se pune intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata facute se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa putin ca sa se rumeneasca.Se servesc cu zeama de lamaie din abundenta.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Scrumbie umpluta cu verdeturi-0
Scrumbie umpluta cu verdeturi-1
Scrumbie umpluta cu verdeturi-2
Scrumbie umpluta cu verdeturi-3
Scrumbie umpluta cu verdeturi-4
Scrumbie umpluta cu verdeturi-5
Scrumbie umpluta cu verdeturi-6
Scrumbie umpluta cu verdeturi-7
Scrumbie umpluta cu verdeturi-8

COMENTARII (27)

Sylvia

Sylvia 1

08.06.2010, 13:02

Lasa ca ne descurcam si cu oasele

Bunica

Bunica 1

11.06.2010, 08:05

Le-ai postat de 4 zile si eu le-am descoperit tocmai astazi ? Ma rusinez .......! Sunt foarte bune! Repede cu ele la favorite, sa nu le fure altcineva

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

11.06.2010, 08:25

Bunica, pe unde umbli de nu ai venit la masa?.........................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!