Shaorma cu ciuperci si struguri

de ianculubita in Mancaruri de post, 18 Feb 2013 | 2130 vizualizari

 

Va place shaorma??daca da,va recomand sa nu mai dati bani,sa o faceti singure dar reteta este de post;pentru varianta carnoasa inlocuiti ciupercile si strugurii cu piept de pui iar procedeul e la fel;sa stiti ca tot gustul deosebit, vine de la acel amestec de condimente.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu lipii
  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 ciorchine de strugure cu boabe mari
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1/2 lingurita cardamom
  • 1/2 lingurita cumin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate
  • 1/2 lingurita ghimbir praf
  • 1/2 lingurita curry
  • 1 lingurita usturoi praf
  • cartofi
  • sosuri la alegere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma cu ciuperci si struguri:

Ciupercile tocate le calim in ulei,dupa ce s-a evaporat apa din ele,adaugam boabele de struguri taiate in jumatati iar dupa 2-3min dam deoparte;

condimentam cu 1lingura din tot amestecul de condimente(restul punem intr-un borcanel si-l folosim la o alta reteta),sare,amestecam bine si lasam deoparte;

pe foile de lipie calde punem cartofi prajiti,deasupra 2-3 linguri de ciuperci apoi sosurile preferate;

cine stie,poate face maioneza de post(eu nu stiu).

Rulam lipia apoi servim.

 

RETETA IN IMAGINI

Shaorma cu ciuperci si struguri-0
Shaorma cu ciuperci si struguri-1
Shaorma cu ciuperci si struguri-2
Shaorma cu ciuperci si struguri-3
Shaorma cu ciuperci si struguri-4
Shaorma cu ciuperci si struguri-5
Shaorma cu ciuperci si struguri-6
Shaorma cu ciuperci si struguri-7
Shaorma cu ciuperci si struguri-8

COMENTARII (3)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

18.02.2013, 18:58

Rocsi

Rocsi 1

18.02.2013, 21:00

Ce combinatie de arome!

mamaieelena

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:22

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24