Shaorma de pui la lipie ”asubana”

de asubana in Pui, 4 Mar 2011 | 5483 vizualizari

 

Usor de pregatit la tine acasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola piept de pui,( sau porc,vita, oaie,)
  • 3 cartofi mari,
  • 1 capatana usturoi,
  • varza si alte legume, (castraveti verzi sau murati, rosii,arei grasi, morcov dat prin razatoare,ceapa, etc.),
  • 2 lipii mari ,
  • condimente,
  • sos de maioneza cu usturoi, de smantana cu marar, ketcup dulce sau picant dupa preferinta.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de pui la lipie ”asubana”:

Pieptul de pui se taie baghete, se undeste in tigaie la foc potrivit cu condimente dupa preferinta ( sare, piper,boia dulce sau iute de ardei, chili, sau este un condiment special in comert care cuprinde toate ingredientele pentru shaorma chiar super bun) Se taie si se prajesc cartofii in ulei. Putem incepe pregatirile.

Se incalzeste lipia in tigaie repede sa nu se raceasca carnea si cartofii, Se unge lipia cu sos de smantana cu usturoi, eu am pus si un pic ve marar verde de culoare si ketcup daca doriti iute sau picant, se aduga varza cu marar verde sau legume la bunul plac din care doriti,  se adauga cartofii si carnea de pui sau altfel de carne,se inpaturesc sul in hatie pergament sau staniol ca sa nu curga in partea ce jos se rasuceste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Shaorma de pui la lipie ”asubana” 89141
retete culinare - Shaorma de pui la lipie ”asubana” 89180
retete culinare - Shaorma de pui la lipie ”asubana” 89181
retete culinare - Shaorma de pui la lipie ”asubana” 89182
retete culinare - Shaorma de pui la lipie ”asubana” 89183

COMENTARII (19)

ianculubita 1

12.03.2011, 11:46

Sunt o mare pofticioasa! pentru ca stiu ca-i buna tare!

elena1988 1

25.03.2011, 13:29

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D