Sirop din must de struguri

de mihaelar63 in Sirop / Compot, 20 Oct 2010 | 7628 vizualizari

 

La cererea ,,juniorului '' care spune ca merge bine iarna , am pus pe iarna niste must .

 

INGREDIENTE

  • must prospat  de struguri rosii 
  • 300 gr zahar / litru must
  • 1 aspirina / sticla
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop din must de struguri:

  1. mustul se pune la fiert la foc mic timp de o ora , se spumeaza de cate ori e nevoie .
  2. se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste .
  3. se pune fierbinte in sticle bine spalate cu filet + o aspirina la fiecare sticla .
  4. sticlele se pun sa se ,, odihneasca ''  la caldurica intre perne si plapumi timp de doua zile .
 

TIPS-URI

1

mustul din struguri rosii sau rozee este mai parfumat pentru aceasta reteta .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sirop din must de struguri 57326
retete culinare - Sirop din must de struguri 57327
retete culinare - Sirop din must de struguri 57328
retete culinare - Sirop din must de struguri 57329
retete culinare - Sirop din must de struguri 57330
retete culinare - Sirop din must de struguri 57331
retete culinare - Sirop din must de struguri 57332
retete culinare - Sirop din must de struguri 57333
retete culinare - Sirop din must de struguri 57344
retete culinare - Sirop din must de struguri 57345
retete culinare - Sirop din must de struguri 57346
retete culinare - Sirop din must de struguri 57347
retete culinare - Sirop din must de struguri 57348
retete culinare - Sirop din must de struguri 57349

COMENTARII (18)

elena1988 1

04.11.2010, 15:29

Super frumos, n-am cuvinte, vin acum acolo

mihaelar63 1

04.11.2010, 16:17

multumesc , din pacate de cand am facut pozele a mai cazut frunza

Dana_Retetegg 1

30.11.2010, 16:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: