Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Sosul acesta merge foarte bine la peste prajit si de ce nu si la niste preparate la gratar .
Se prepara rapid si bate de la distanta un sos de maioneza .
Curatati si spalati legumele .
Iaurtul se amesteca cu ulei , zeama de lamaie , coaja razuita de lamaie si sare .
Taiati cubulete castravetele si ardeii, tocati usturoiul .
Amestecati legumele taiate cu sosul de iaurt si cu patrunjel verde .
Decorati sosul presarand fulgi de chilli , patrunjel verde si ardei .
1
Eu am folosit acest sos la peste prajit .
2
Cu succes poate fi alaturat unor preparate la gratar sau simplu langa un aperitiv cu oua fierte .
3
Este foarte racoros servit rece .
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult