Sos pentru chiftelute marinate

de vero_closca in Pt. peste, 27 Mar 2010 | 6644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chiftelute de peste
  • 1 lingura faina
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper 2-3 foi de dafin
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru chiftelute marinate:

Calesti faina in ulei incins, apoi stingi cu supa de legume sau apa fierbinte, adaugi pasta de tomate,sare,piper,foile de dafin si cateii de usturoi taiati marunt.

Lasi sa fiarba bine si adaugi chiftelutele...mai lasi pe foc cat sa dea un clocot-doua si poti servi alaturi de piure sau mamaliguta.
pofta buna!

 

COMENTARII (1)

nadina73 1

31.03.2010, 16:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L