Sos Gorgonzola

de ionix in Pt. carne, 11 Ian 2010 | 22655 vizualizari

 

este un sos de exceptie, din punctul meu de vedere :D:D:D

 

INGREDIENTE

  • 150 g gorgonzola
  • 100 ml smantana
  • 50 g unt
  • circa 50 ml vin alb sec
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Gorgonzola:


La foc mic se topeste untul.


Peste untul topit se adauga branza gorgonzola si se lasa pana se topeste, amestecand din cand in cand (pentru a nu se prinde).


Dupa ce branza s-a topit, se adauga smantana treptat.


Dupa ce am incorporat smantana cu restul compozitiei se adauga vinul si se amesteca bine.


Se Adauga sare si piper dupa gust, iar apoi luam dupa foc.


Eu am servit alaturi de piept de pui la gratar si un pahar cu vin alb sec.



Pofta buna!


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sos Gorgonzola 13603
retete culinare - Sos Gorgonzola 13604
retete culinare - Sos Gorgonzola 13605
retete culinare - Sos Gorgonzola 13606
retete culinare - Sos Gorgonzola 13607
retete culinare - Sos Gorgonzola 13608
retete culinare - Sos Gorgonzola 13609
retete culinare - Sos Gorgonzola 13610

COMENTARII (10)

ionix 1

09.02.2010, 17:51

eu sunt o mare devoratoare de branzeturi...
am mancat de cateva ori dar pe tartine, la restaurant.... ah, si o data cu somon... mi-a placut foarte mult dar n-am mai mancat de foarte mult timp... eu personal, n-am cumparat pana acum... o sa-mi iau
dintre branzeturile frantuzesti, cel mai mult imi place brie... brie e dementiala, imi place la nebunie... am avut acum vreo cateva saptamani 500g si-am mancat ca sparta singurica

nadina73 1

04.10.2010, 01:29

super 5 f si la favo

simona72 1

06.10.2014, 16:52

Foarte bun sosul!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: