Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Nu sunt cel mai priceput fotograf, dar de data asta am reusit sa fac mai multe poze :)
Pastele:
Intr-o oala se pune apa la foc, cu o lingura de sare si o lingura de ulei, iar cand clocoteste se adauga pastele. Se lasa 11-14 minute la fiert, in functie de indicatiile inscrise pe pachet.
Sosul:
Cat timp pastele sunt la fiert, pregatim sosul. Se curata 10 graunti de usturoi si se toaca marunt. Intr-un bol se freaca cu putina sare si o lingura de ulei si se adauga peste smantana.
Apoi se spala mararul, se toaca marunt si se adauga si acesta peste sosul obtinut.
Atentie: se pastreaza o cantitate mica de marar pentru decorarea farfuriilor la servire.
Legumele:
Intr-o tigaie wok se pune putin ulei si se adauga legumele la calit. Se amesteca timp de 10-15 minute pana devin rumene. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Dupa ce au fiert pastele, se scurg si se adauga peste legume pentru inca 3 minute la foc mic.
La final se opreste focul, se adauga sosul si se amesteca. La servire se decoreaza cu putin marar verde.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult