Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza

de Constelatialeu in Porc, 17 Feb 2015 | 5183 vizualizari

 

Am vazut la Misulica aceasta reteta si imi tot umbla prin cap....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g spata porc
  • bucatele de afumatura ( am avut osul de la spata afumat)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 5-6 foi de varza acra
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza:

Am taiat o bucata de hartie de copt,am asezat frunzele de varza,apoi am pus bucata de spata,pe care am incercat sa o tai cat mai plata,am taiat usturoil si l-am presarat peste spata,apoi bucatele de afumatura ( dupa ce le-am curatat de pe os),am rulat cat am putut de bine ,am turnat un pic de ulei de masline si apoi am acoperit cu frunzele de varza,si am rulat hartia de copt.Am asezat rulada intr-un vas si am turnat 1/2 de pahar de apa.Am bagat vasul la cuptorul preincalzit cca 1 ora si 1/2 ,dupa care scoatem vasul din cuptor,dam hartia de copt si frunzele de varza la o parte si mai dam la cuptor cca 1/2 ora sa se rumeneasca. Am servit cu cartof natur .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spata de porc umpluta cu ceapa verde caramelizata