Stroganoff

de Anamaria7 in Vita, 24 Aug 2009 | 7289 vizualizari

 

Are o aroma inedita! (reteta nu imi apartine, dar trebuie sa v-o impartasesc!)

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de vita fara grasime
  •  2 cepe
  • 500g ciuperci
  • 20g bulion
  • 200g smantana
  • 30g mustar dulce
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei, unt pentru calit
  • boia, sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stroganoff:

Carnea spalata si scursa se taie in cubulete de 3cm si se caleste in ulei pana cand scade toata apa ce iese din ea si se rumeneste. In uleiul ramas se adauga putin unt si se caleste ceapa taiata solzisori. Se stinge cu boia, bulion, supa sau apa fierbinte cu putin Knorr (0.5litri). Se introduce carnea, piperul si celelalte condimente si usturoiul taiat marunt si se lasa la fiert timp de 30 de minute.

Ciupercile taiate feliute se calesc in unt pana cand scade zeama. Apoi se adauga mustarul si smantana si se amesteca pana cand se leaga sosul. Dupa ce mai fierb 2-3 minute se adauga peste amestecul de carne.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Bunica 1

25.08.2009, 22:28

Bine ai venit printre noi! Stroganoff arata foarte bine.Cred ca se servaste cu patrunjel deasupra. Asa-i?

adasev12 1

12.05.2012, 01:11

f bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne de vita inabusita