Succotash

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 6 Mai 2018 | 3385 vizualizari

 

O reteta originara din America...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr porumb dulce
  • 400 gr fasole tip Spagna
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 150 gr bacon
  • 200 gr rosii tip cherry
  • 10 gr patrunjel
  • 20 gr unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Succotash:

Punem untul intr-o tigaie la foc potrivit spre iute. Cand untul este topit, punem baconul feliat foarte subtire si lasam pana devine crocant. 

Cand acesta este gata, il scoatem pe o farfurie cu servet de hartie.

In aceeasi tigaie, punem la calit ceapa tocata marunt si usturoiul curatat.

Dupa circa 2-3 minute, adaugam porumbul dulce si lasam 10 minute, adaugand apoi fasolea si lasam alte 10 minute, amestecand din cand in cand.

Rosiile le spalam si le taiem in doua sau patru ( depinde de marimea lor).

Adaugam rosiile in tigaie, amestecand usor si lasam alte 2-3 minute. 

Baconul il ''rupem'' bucati.

Luam tigaia de pe foc si punem baconul, patrunjelul proaspat tocat, potrivim de sare si piper dupa gust.

Se serveste cald, eventual alaturi de o friptura de pui 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Succotash" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta