Supă cremă de mazăre

de elenita in Supe, 6 Mai 2014 | 3523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de mazăre,
  • 1 legatura ceapă verde,
  • ţelină,
  • 1 bucata praz,
  • 1 legatura pătrunjel,
  • 2 catei usturoi,
  • sare,
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de mazăre:

Mazarea a fost lasata sa se decongeleze putin la temperatura camerei. Intre timp am curatat si am spalat bine restul de legume, am pus intr-o craticioara o lingurita ulei de masline peste care am adaugat prazul taiat rondele, ceapa verde taiata la fel si telina taiata cuburi. Am calit putin dupa care am adaugat mazarea si patrunjelul pe care l-am tocat insa nu mare ci asa grosier. Am asezonat cu sare si piper, am adaugat apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit. Cand sunt gata fierte le scoatem si le dam la blender adaugand si usturoiul, pastrand zeama in care au fiert. Pasta obtinuta o vom amesteca cu restul de supa in care au fiert legumele, nu dorim sa fie subtire asa ca o vom lasa mai grosuta.

Supa o vom servi alaturi de crutoane. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de mazăre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi