Supa de fazan

de ianculubita in Supe, 16 Ian 2013 | 1140 vizualizari

 

Am citit ca pentru pregatirea fazanului,trebuie sa urmezi un intreg ritual;tinut cu capul in jos,necuratat cateva zile sa se fezandeze;nu am inteles de ce dar eu am procedat la fel ca si cu o pasare de curte;va spun ca a fiert foarte repede,cum nici nu ma asteptam iar supa a fost delicioasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan
  • 1ceapa
  • 4-5morcovi
  • 1pastarnac
  • 1telina
  • 1ou
  • faina
  • sare
  • 1lingurita boabe de piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fazan:

Fazanul curatat,spalat,l-am tinut 30min in apa rece cu putin otet,l-am spalat din nou apoi l-am pus la fiert impreuna cu legumele;l-am lasat sa fiarba cu capac la foc mic,spumuind din cand in cand;dupa ce a fiert,am scos fazanul si legumele,am strecurat supa,am adaugat taiteii,am condimentat iar cand taiteii s-au ridicat la suprafata,semn ca au fiert,am oprit focul;se serveste calda spre fierbinte cu verdeata deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa de fazan-0
Supa de fazan-1
Supa de fazan-2
Supa de fazan-3
Supa de fazan-4
Supa de fazan-5

COMENTARII (12)

Corinuta 1

17.01.2013, 11:12

Foarte bine arata supica!

Rocsi 1

17.01.2013, 13:15

Sim0na 1

17.01.2013, 21:54

Nu am folosit niciodata fazan vanat, dar la cel de crescatorie nu-i nevoie de fezandat!
Imi place foarte tare supa de fazan!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04