Supa de varza cu ciolan afumat

de Bya Ralu in Supe, 2 Mai 2012 | 1708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat mediu
  • 1 varza medie
  • 1 tavita de legume
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • vegeta,piper,cimbru,leustean
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza cu ciolan afumat:

Varza se da pe razatoarea mare, se amesteca cu sare si se lasa asa 10 minute. Ciolanul se pune la foc, dupa cca 30 minute adaugam si varza scursa de zeama lasata. Punem ceapa intreaga, morcovul se taie rodele, telina se da pe razatoare si se calesc in ulei de masline. Se adauga in oala. Rosia se taie cubulete si se pune mai la sfarsit.

Oul se face franjuri in oala de ciorba, se adauga mararul, vegeta, piper, un varf de cimbru si leustean si putin patrunjel maruntit. Ciolanul afumat se scoate cand se desprinde carnea de pe os, se taie cubulete si se adauga carnea in oala de supa.

Se serveste cald

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de varza cu ciolan afumat 160898
retete culinare - Supa de varza cu ciolan afumat 160899
retete culinare - Supa de varza cu ciolan afumat 160900
retete culinare - Supa de varza cu ciolan afumat 160901
retete culinare - Supa de varza cu ciolan afumat 160902

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

03.05.2012, 23:32

mersi draga mea

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:17

E preferata sotului meu .
Mersi pentru idee, azi asta serveste .

Bya Ralu 1

18.05.2012, 20:41

ma bucur ca ti-a fost de folos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55