Supa deasa de varza cu chorizo

de mihaelar63 in Supe, 8 Mar 2015 | 943 vizualizari

 

Am schimbat reteta la supa de varza. De nevoie mai ghiceste omul si cate ceva nou. Ma suna sotul si-mi spune ca doreste sa ajunga repede acasa sa manance o supa calda. Termen de "gandire" pentru mine maximum 30 minute. Tocmai am fiert niste spate de curcan si aveam doar zeama fierbinte. Cu galuste sau taitei nu era la rand. Bine ca am descoperit un carnat chorizo frumos ambalat care astepta ...

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa deasa de varza cu chorizo:

Curatati, spalati si tocati legumele .

Taiati fieluta varza verde

Caliti usor in ulei ceapa , morcovul si ardeiul .Adugati si chorizo feliat .

Adugati boiaua si imediat [ sa nu se arda ] pasta de ardei si zeama clara de carne .

Sarati si puneti varza la fiert . Dupa 20 minute se gusta daca varza si morcovul sunt fierte .

Se da gust acru cu suc de rosii si se serveste fierbinte cu ceapa verde .

De obicei daca este nevoie mai adug apa pentru ca supa sa aiba suficient lichid . de data aceasta am lasat sa fie mai deasa .

 

TIPS-URI

1

Boiaua de ardei prin prajire se amareste . Pentru o culoare frumoasa se amesteca repede cateva secunde si se "stinge" cu lichid

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa deasa de varza cu chorizo 370367
retete culinare - Supa deasa de varza cu chorizo 370368
retete culinare - Supa deasa de varza cu chorizo 370369
retete culinare - Supa deasa de varza cu chorizo 370370
retete culinare - Supa deasa de varza cu chorizo 370371
retete culinare - Supa deasa de varza cu chorizo 370372
retete culinare - Supa deasa de varza cu chorizo 370373
retete culinare - Supa deasa de varza cu chorizo 370374
retete culinare - Supa deasa de varza cu chorizo 370375
retete culinare - Supa deasa de varza cu chorizo 370376

COMENTARII (19)

lungu 1

14.03.2015, 10:22

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:  lungu.yuliana@yahoo.com

cristeena20 1

25.03.2015, 16:58

Ce fain ti-a iesit!!! numai pe gustul meu gatesti Miha draga!! mai ales supele

mihaelar63 1

25.08.2016, 00:13

Cristeena

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18