Supa Minestrone

de Toamna07 in Supe, 8 Noi 2012 | 1785 vizualizari

 

Supa Minestrone este o supa italiana,cu adevarat delicioasa,cu multe vitamine.
Modul de preparare difera de la o casa la alta si de la o zona la alta.

 

INGREDIENTE

  • 4 litri de apa
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 capatana de telina
  • 4 cartofi
  • 400 g rosii cuburi
  • 100 g unt
  • 1 legatura patrunfel
  • 100 g paste mici
  • smanatana dresa cu galbenus de ou(optional)
  • parmezan(optional)
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Minestrone:

Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele.

Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper.

Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat  si am lasat sa dea cateva clocote.

Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan.

Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana.

Pur si simplu,delicioasa!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa Minestrone 187080
retete culinare - Supa Minestrone 187081
retete culinare - Supa Minestrone 187082
retete culinare - Supa Minestrone 187084

COMENTARII (15)

Toamna07 1

11.11.2012, 10:49

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:18

Dana_Retetegg 1

22.11.2012, 00:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55