Tagliatelle cu cicoare

de Andreea Caroline in Paste, 1 Apr 2014 | 696 vizualizari

 

Aici frunzele de cicoare sunt des folosite in bucatarie.Tot de aici am invatat sa fac paste cu cicoare.Am fost cam sceptica la inceput insa sunt extrem de gustoase.Merita incercate .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste tip tagliatelle
  • 400 gr frunze cicoare
  • 20 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu cicoare:

Mai intai spalam bine frunzele de cicoare.Le punem la fiert in apa rece cu sare.

Cand au fiert le punem sa se scurga bine apa din ele.

Intr-o tigaie punem uleiul de masline si calim usturoiul curatat.Cand acesta a prins culoare il eliminam.

Punem frunzele de cicoare si lasam la calit.

Turnam totul in paharul blender-ului si mixam pana ce obtinem o pasta .

Separat,intre timp punem apa la fiert.Cand fierbe,punem apa si pastele.Cand au fiert le scurgem bine de apa.

Amestecam pastele cu crema si presaram parmezan.

Se servesc calde .

 

COMENTARII (18)

laura_n 1

02.04.2014, 17:07

ce gust au?

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:21

mmmm.... interesant

Andreea Caroline 1

02.04.2014, 21:48

Laura iti zic sincer cas aduc a spanac fiert si calit.Doar ca nu au amarul spanacului.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D