Tagliatelle cu ciuperci

de diaconta in Paste, 7 Dec 2011 | 4063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste tagliatelle(în functie de câte portii faceti)
  • Ciuperci champignion(250 gr)
  • Rosii cherry
  • Ulei
  • 3 linguri smantana
  • Patrunjel verde,marar
  • Sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Pastele se fierb in apa cu putina sare cateva minute. Apoi se strecoara si se pun sub un jet de apa calda.

Ciupercile se taie felii si se prajesc cu putin ulei.Se pune sare si piper.Le lasam pana cand se evapora toata apa lasata de acestea.Adaugam si rosiile cherry taiate sferturi,sau puteti sa le lasati intregi.

Punem verdeata peste ciuperci,apoi smantana.Adaugam si pastele tagliatelle,mai lasam un minut doua pe foc,apoi dam tigaia deoparte.

Eu le-am folosit ca si garnitura,dar sunt foarte bune si asa „singurele”.

Poftă bună !!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Tagliatelle cu ciuperci-0
Tagliatelle cu ciuperci-1

COMENTARII (24)

MIUTA 1

09.12.2011, 23:09

Foarte bun

kamy 1

15.12.2011, 18:48

si astea-mi plac dar oare ce nu-mi place? aaaa fructele de mare,icrele negre,de manciuria ...si cam atat

diaconta 1

15.12.2011, 19:36

Kamy nici mie nu-mi place pestele si rubedeniile lui

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20