Tarta cu capsuni

de nadea68 in Prajituri, 10 Mai 2014 | 3421 vizualizari

 

Prima reteta facuta pentru buctars la casa noua :)...un desert usor de facut si foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru tarte
  • capsuni
  • preparat pentru crema de vanilie
  • 250 ml lapte
  • gelatina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

Aluatul il scoatem din frigider cu 30 minute inainte de a incepe reteta.

Aprindem aragazul la 180°

Luam o tava pentru tarte,punem aluatul in tava pe  hartia de copt .

Deasupra mai punem hartie de copt si varsam niste boabe de fasole;asa aluatul nu se umfla la copt.

Punem aluatul in cuptor cam 20-30 minute,pana se rumeneste pe margini.

Intre-timp preparam umplutura:crema de vanilie o facem dupa instructiunile de pe pachet.intr-un castron punem laptele si adaugam praful pentru crema de vanilie.Batem bine cu mixerul pana devine o crema consistenta.

Capsunile le spalam si le taiem in patru.

Cand aluatul e gata il scoatem din cuptor ,lasam la racit si-l umplem.

Punem crema de vanilie si ornam cu capsuni.

Deasupra stropim cu gelatina(eu am avut spray da se poate utiliza alt tip de gelatina)

Se lasa la rece pana in momentul serviri.

 

TIPS-URI

1

in locul capsunilor puteti folosi alt tip de fructe

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu capsuni 317979
retete culinare - Tarta cu capsuni 317980
retete culinare - Tarta cu capsuni 317981
retete culinare - Tarta cu capsuni 317982
retete culinare - Tarta cu capsuni 317983

COMENTARII (16)

nadea68 1

11.05.2014, 00:00

multumesc

mirela0911 1

11.05.2014, 09:55

Ce frumoasa e!

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:31

delicioasa tarta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: