Tiramisu reteta fara oua

de Gherca Daniela in Prajituri, 22 Iul 2014 | 3648 vizualizari

 

 Nu este Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • 500gr piscoturi
  • 1 cutie de mascarpone de 250gr
  • 200ml de frisca batuta
  • 50gr de frisca lichida
  • 100g zahar
  • 5 linguri de apa
  • 3 linguri de crema de lichior
  • 300 ml cafea preparata
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta fara oua:

Pentru inceput caramelizam zaharul: punem apa si zaharul pe foc pana se topeste, luam cratita si punem frisca lichida mestecand energic, punem pe foc pana mai da un clocot, si lasam sa se raceasca bine. Intre timp mixam crema de mascarpone si punem caramelul racit peste, omogenizam bine, apoi punem si crema de lichior, iar pe urma adaugam frisca batuta; Intr-o tava yena am pus o folie de plastic si am inceput ansamblarea:

Am pus un strat de piscoturi inmuiate in cafea, apoi jumatate de compozitie din crema, inca un strat de piscoturi si pe urma restul de crema si am pudrat cu cacao din abundenta. Dam prajitura la rece pentru 1-2 ore si se poate servi cu mare poftaaa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta fara oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

22.07.2014, 23:10

Delicios si fara oua

Rocsi 1

23.07.2014, 11:10

Delicios!

Gherca Daniela 1

23.07.2014, 11:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec alb şi negru