Toba

de nyana in Porc, 31 Dec 2009 | 5347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un stomac de porc bine curatat
  • 500g carne fleica
  • 2 limbi porc
  • urechile
  • 250 g slanina cu sorici
  • 2 rinichi
  • 1 ficat porc
  • sare, piper
  • piper boabe
  • 3 frunze dafin
  • 1 pahar vine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Taie toate ingredientele(mai putin fleica) fasii cat mai subtiri si lungi apoi freaca-le cu sare si piper macinat intr-un castron. Pune-le la fiert, in apa rece doar cat sa acopere carnurile, cu boabe de piper si o foaie de dafin. Lasa un sfert de ora apoi pune fleica si lasa-le la fiert in continuare. Cand s-au fiert toate, scoate carnurile taie si fleica fasii, curata limbile de piele si taie-le in lung apoi lasa-le putin la racit. Umple matul (stomacul)cu toate cele,dar cat mai lung si nu foarte indesat. Umple acum cu zeama, leaga bine matul si pune-l la fiert in apa cu boabe de piper, foaie de dafin si un pahar de vin.Doar o jumatate de ora, avand grija sa-l intepam usor din cand in cand. pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Toba 13010
retete culinare - Toba 13011

COMENTARII (3)

rivka 1

31.12.2009, 18:03

arata foarte bine!

liana_geicu 1

02.01.2010, 18:30

Ce bine arata!

Teo 1

02.01.2010, 18:41

sunt sigura ca nu mai ai ,nu-i asa?ce e bun se termina repede;bravo,Nyana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!