Tocana de legume cu pulpe de pui

de iry-gabriela in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2013 | 9671 vizualizari

 

....imi place aceasta tocana pentru ca am folosit multe legume si pentru ca am fiert toate si nu am fost nevoita sa calesc nimic!

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpite de pui,
  • 4 cepe mari,
  • 3 mocovi medii,
  • o vanata lunguiata(pentru ca nu are seminte multe),
  • 3 ardei grasi,
  • 3 cartofi roz (acestea nu se sfarama la fiert),
  • 2 dovlecei medii,
  • 2 maini de pastai rotunde ,
  • 2 linguri de bulion,
  • 100ml ulei,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu pulpe de pui:

Incepem cu ceapa,pe care o curatam,spalam si o taiem marunt.  

Apoi morcovii ii curatam , spalam si  ii taiem rondele.

Ardeii,cartofii si dovleceii ii curatam ,spalam si apoi ii taiem cubulete.  

Vanata o spalam si o taiem felii dupa care le taiem in sferturi.  

Pastaile se curata la capete ,se rup la dimensiuni de 7-8 cm si apoi se spala.  

Toate legumele astfel aranjate se pun intr-o oala ,se toarna uleiul si apoi se cuprind cu apa,dar sa nu depaseasca deoarece ,dovleceii si pastaile isi vor lasa apa .    

Se aseaza oala pe foc si se lasa la fiert cam o ora(incepand din momentul fierberii) dupa care se adauga pulpitele care au fost spalate .    

Se lasa la fiert pana carnea este fiarta ,adaugandu-se bulionul,sare si piper dupa gust.  

Se mai tine pe foc cam o jumatate de ora .   

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu piept de pui si smantana