Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cartofii se curata, se spala, se portioneaza.. Morcovii si ceapa se curata, se spala, se taie cuburi. Ardei am folosit congelat.
Intr-o cratita am pus uleiul la incins. Cand acesta a inceput sa sfaraie am adaugat ceapa, morcovul si ardeiul.Am adaugat sare, cimbru, piper, boia de ardei dulce. Le-am lasat sa se caleasca si cand au capatat o culoare aramie am adaugat cartofii. Am pus apa incat sa acopere cartofii. I-am lasat sa fiarba bine. Intr-o tigaie, am tras in 10 ml ulei baconul. Cand a capatat culoare aramie l-am adaugat peste cartofi.
Dupa ce au mai fiert timp de 5-7 minute am adaugat cele doua linguri de Iutica si sucul de rosii, am potrivit de sare ( daca mai este cazul). Am adaugat patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult