Tocanita de cartofi cu carne de vitel

de ela in Vita, 24 Noi 2011 | 6032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400gr muschiulet de vitel
  • 800gr cartofi
  • 2morcovi
  • 2fire praz mai mici
  • 1ardei capia
  • verdeturi italiene
  • sare
  • piper
  • 2rosii
  • 150ml bulion
  • 1lingura boia dulce
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de vitel:

Taiem carnea bucati cat mai mici si o punem pe foc cu putin ulei(eu am facut mancarea la ceaun,ca nu l-am mai folosit demult).Lasam pe foc,amestecand din cand in cand vreo 10minute,maxim,apoi adaugam prazul taiat rondele,morcovii rondele si ardeiul curatat si taiat cubulete si mai lasam cateva minute la calit apoi acoperim cu apa,saram,piperam,punem putin amestec de verdeturi italiene si acoperim cu capac si lasam pe foc mai bine de o ora si jumatate sau mai putin,pana se inmoaie carnea,adaugand din cand in cand apa si amestecand.

Intre timp curatam cartofii si ii taiem cubulete si ii adaugam peste carne si legume,punem si rosiile decojite si taiate marunt si mai lasam 10minute,amestecand din cand in cand,apoi adaugam boiaua,bulionul si mai lasam vreo 10minute la fiert pana sunt gata si cartofii.Oprim focul si presaram deasupra patrunjel si marar tocat,acoperim cu un capac si mai lasam cateva minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de cartofi cu carne de vitel-0
Tocanita de cartofi cu carne de vitel-1
Tocanita de cartofi cu carne de vitel-2
Tocanita de cartofi cu carne de vitel-3
Tocanita de cartofi cu carne de vitel-4
Tocanita de cartofi cu carne de vitel-5
Tocanita de cartofi cu carne de vitel-6

COMENTARII (14)

mena29

mena29 1

25.11.2011, 14:46

Oooofff,numai bunatati ati facut azi

mirela0911

mirela0911 1

25.11.2011, 20:01

buna rau

ionicaw

ionicaw 1

17.10.2012, 14:13

Ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!