Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 2 Dec 2014 | 1592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 250 gr bacon afumat
  • 400 gr ciuperci
  • ardei gras
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 lg bulion
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat:

Am curatat cartofii, i-am taiat in bucati mai marisoare si i-am lasat in apa rece. Am curatat si spalat ceapa, pe care am tocat-o marunt si am pus-o la calit in ulei direct in cratita in care urma sa fac mancarea.Am adaugat pe rand ardeiul gras taiat,baconul cubulete,cartofii si apa cat sa acopere cartofii.

Dupa 15-20 de minute de clocot, am adaugat ciupercile taiate,bulionul si am lasat in continuare inca 10 minute sa fiarba, in acelasi timp potrivind de sare si piper.Am stins focul si am adaugat verdeata si cateii de usturoi taiati feliute.Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354966
retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354967
retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354968
retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354969
retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354970
retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354971
retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354972
retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354973
retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354975
retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354976
retete culinare - Tocanita de cartofi cu ciuperci si bacon afumat 354978

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

02.12.2014, 19:43

.....

Rocsi 1

02.12.2014, 22:09

Imi place!

Corinuta 1

02.12.2014, 22:29

harnicuta tare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21