Tocanita de porc

de retete bune in Porc, 14 Noi 2015 | 647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • usturoi
  • condimente
  • o ceapa
  • 2-3 lg smantana
  • faina pentru ingrosala
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc:

  1. Spalati carnea si o taiati in bucati,cum doriti d-voastra.
  2. Curatam ceapa si o taiem marunt.
  3. Intr-o cratita punem un pic de ulei si calim impreuna ceapa cu carnea.
  4. Adaugam si usturoiul pisat impreuna cu condimentele,amestecam bine adaugand apa pt a fierbe carnea.
  5. Cand carnea e fiarta facem o ingrosala din smantana cu faina(cca.1-2 lg depinde de faina si cat de groasa doriti tocanita.,daca e prea subtire mai adaugati ingrosala)Ingrosala se face astfel;puneti intr-un bol 2 lg faina impreuna cu smantana si adaugati putina apa intre timp amestecati cu un tel mic sau furculita pt a nu se face cocoloasa.trebuie sa fie subtire ca un aluat de clatite
  6. Adaugam ingrosala peste tocanita si adaugam patrunjelul tocat marut.Lasam sa mai fiarba cateva minute si dam deoparte.

    PS. sper sa va placa aceasta tocanita ...mie imi place foarte mult mai ales cu mamaliguta :) 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de porc-0
Tocanita de porc-1

COMENTARII (3)

miki_a

miki_a 1

17.11.2015, 11:55

Foarte buna, mai ales cu mamaliguta!

retete bune

retete bune 1

17.11.2015, 14:57

asa imi place si mie cu mamaliguta

Bya Ralu

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!