Tocanita de porc cu galuste

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2014 | 3126 vizualizari

 

Rapid si gustos,preferata fetei mele.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa medie
  • 2 galbenusuri
  • faina
  • 100g smantana(Pilos 20%)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu galuste:

Intr-o cratita punem 2 linguri de ulei si calim ceapa taiata fidelute.Adaugam ardeiul taiat marunt si le calim.Taiem carnea cubulete si o adaugam peste ceapa si ardei si lasam sa se rumeneasca putin.

Punem apa in cratita cat sa acoperim carnea si o lasam sa fiarba la foc mediu.Dupa ce a fiert carnea adaugam galustele,rand pe rand facute din 2 galbenusuri amestecate cu faina,sare,piper si apa de la carne.

Dupa prepararea galustelor mai lasam sa fiarba 5 minute si adaugam smantana amestecata cu 2 linguri de faina.Sosul iasa ca o crema mai subtire,adaugam patrunjel dupa gust.

Un deliciu,pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu legume