Tocanita de post

de carla_26 in Mancaruri de post, 19 Mai 2011 | 1600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei
  • 6 ciuperci
  • 4 cartofi
  • 1 dovlecel
  • pastai
  • 1 vanata
  • sare
  • piper
  • bulion
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post:

Morcovul , ceapa, ardeiul si ciupercile ,taiate mici, se calesc.

Se adauga apa si celelalte legume.

Dupa ce se fierb putin(pana se inmoaie),se bag la cuptor cu bulionul ,pana scad.

 

TIPS-URI

1

Se poate combina cu piept de pui ,daca nu este necesar pentru o zi de post.

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de post-0
Tocanita de post-1
Tocanita de post-2

COMENTARII (3)

Lau

Lau 1

20.05.2011, 08:15

adry88

adry88 1

20.05.2011, 10:34

mamaieelena

mamaieelena 1

03.06.2011, 15:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!