Tocanita de vacuta cu legume

de mihaelar63 in Vita, 14 Ian 2010 | 5428 vizualizari

 

imi era dor de o tocanita , dar acum sunt mai atenta , sa nu fie nici grasa , nici ingrosata cu faina ,si a iesit asta :

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne vaca
  • 3 rosii
  • 3 ardei
  • 3 cepe mari
  • 1 capatana de usturoi
  • ulei
  • sare
  • boia
  • 1 ardei iute
  • patrunjel verde
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vacuta cu legume:

  1. carnea se spala si se portioneaza bucati potrivite, se caleste in ulei .
  2. legumele se curata si se spala . se adauga si se calesc usor ceapa cu ardeiul , usturoiul, mai apoi se adauga rosiile taiate f. marunt .
  3. se pune apa ,sare , boia si se fierbe .
  4. la sfarsit se presara cu patrunjel verde , codite de ceapa , si ardei iute ,toate taiate marunt .
 

TIPS-URI

1

serviti cu mamaliguta si varza murata

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de vacuta cu legume-0
Tocanita de vacuta cu legume-1
Tocanita de vacuta cu legume-2
Tocanita de vacuta cu legume-3
Tocanita de vacuta cu legume-4
Tocanita de vacuta cu legume-5
Tocanita de vacuta cu legume-6

COMENTARII (5)

rivka 1

14.01.2010, 16:04

arata super cred ca merge si cu pireu de ce nu, foarte apetisant gatesti pt familie mihaela te felicit, imi place mult

Teo 1

14.01.2010, 20:57

is eu la fel ,n-am mai gatit demult vitel acum e cazul.

cory 1

04.02.2010, 16:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41