Tocanita din carne de porc cu ardei

de Valclaudia in Porc, 1 Sep 2013 | 3265 vizualizari

 

o mancam cu mare drag ca-i tare gustoasa! Tocmai de aceea o prepar destul de rar, stiu ca-i grea.... cu o multime de calorii...

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 gr. pulpa de porc
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei mari rosii
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc cu ardei:

Spalam carnea si o taiem bucati.

Curatam si spalam ceapa si ardeii.

Ardeiul se taie bucati mari, ceapa se trece pein robot sa fie cat mai marunta.

Prajim timp de 10 minute carnea condimentata cu sare si piperf dupa gust in ulei.

Adaugam ardeiul si mai lasam la foc potrivit alte 5 minute.

Punem in cratita ceapa maruntita, adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade complet toata apa.

Gustam si daca carnea este patrunsa, stingem focul si adaugam patrunjelul verde tocat.

Daca mai este nevoie sa fiarba putin, mai adaugam putina apa.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu piure de cartofi;

2

se poate servi cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de praz, ciuperci si costita de porc afumata