Tochitura cu mamaliguta

de Laly in Porc, 30 Iul 2010 | 12446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc (fleica,pulpa)
  • 300 gr kaizer
  • 200 gr carnati de porc semiafumati
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • foi de dafin,cimbru
  • 1pahar vin
  • telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Se spala carnea si se taie cubulete.Kaizerul si carnatii se taie si ele.

Intr-o tigaie prajim pe rand,carnea,carnatii si kaizerul.

Ceapa se taie solzisori si se caleste putin.Se adauga peste ceapa,carnea,carnatii si kaizerul.

Rosiile se oparesc si se mixeaza pana devine suc.Se adauga peste carne.

Punem apa sau supa cat sa acopere carnea si condimentam cu sare,foi de dafin si cimbru.

Dam la cuptor pana scade.Cu 5 minute inainte de a scoate adaugam vinul.

Usturoiul se taie sau se piseaza (eu l-am pisat).Se adauga cand scoatem tochitura (asa isi va pastra aroma).

Se rade branza desupra si se serveste alaturi de ou ochi.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca