Tort cu zmeura, mandarine si mascarpone!

de Panacris in Torturi, 21 Feb 2012 | 1790 vizualizari

 

O reteta adaptata din Revista Clikc ptr femei!

 

INGREDIENTE

  • piscoturi 400 g
  • mascarpone 500 g
  • zahar pudra 200 g.
  • frisca 250 ml
  • zmeura congelata 300 g
  • compot mandarine 1 conserva
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu zmeura, mandarine si mascarpone!:

Mascarpone, zaharul pudra si frisca se bat energic, pana se obtine o crema spumoasa.  Piscoturile se trec rapid prin zeama de compot de mandarine. Se aseaza un strat de crema pe platou, se pune un strat din piscoturi, unul de zmeura, se continua cu crema si piscoturi pana se epuizeaza compozitia. Se orneaza dupa gust cu zmeura si mandarine. Se lasa la rece cca. 2 ore. Poza finala mereu o ratez:D!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tort cu zmeura, mandarine si mascarpone! 148152
retete culinare - Tort cu zmeura, mandarine si mascarpone! 148153
retete culinare - Tort cu zmeura, mandarine si mascarpone! 148154
retete culinare - Tort cu zmeura, mandarine si mascarpone! 148155
retete culinare - Tort cu zmeura, mandarine si mascarpone! 148156
retete culinare - Tort cu zmeura, mandarine si mascarpone! 148157

COMENTARII (21)

MIUTA 1

22.02.2012, 17:30

Foarte bun

irena 1

22.02.2012, 19:17

Excelent !!!

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 10:20

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55