Tort Green Sugar

de reisnaor_2006 in Retete diabetici, 14 Iun 2015 | 756 vizualizari

 

A iesit un deliciu si vi-l recomand cu drag.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar Green Sugar
  • 5 lg de faina
  • 1 praf de copt
  • 300 gr de amestec de fructe
  • Crema:
  • 1 plic de Creme Ole cu gust de vanilie
  • 400 ml lapte rece
  • Pentru insiropat tortul:
  • siropul lasat de fructe
  • Pentru ornat:
  • 100 gr Creme Patisserie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Green Sugar:

      Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si se bate pana se obtine o spuma tare. Se amesteca apoi pe rand cu cele 5 galbenusuri si praful de copt stins cu putin otet.

      Se toarna in ploaie, pe rand, faina si se amesteca foarte, foarte usor cu o lingura mai mare, de sus in jos, prin rasturnare.Se aseaza informa de tort uns a cu unt si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.

      Intre timp pregatim crema:Intr-un vas se toarna 400 ml lapte rece si se adauga continutul plicului.Mixam bine si d-am la rece pana cand este gata blatul.         Cand blatul este gata,il lasam sa se raceasca,il taiem in doua si-l insiropam cu siropul lasat de fructe,nivelam crema peste prima parte de blat,asezam si a doua parte ,mai punem un strat de crema si fructele deasupra.Ornam cu frisca si-l da-m la rece 15 minute.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Cand blatul este copt nu il scoatem imediat, inchidem cuptorul si il mai lasam 5 minute ca sa nu se lase blatul.

2

Crema o putem face cantitate dubla si de care dorim.

3

Praful de copt il stingem in putin otet sau zeama de lamaie.

RETETA IN IMAGINI

Tort Green Sugar-0
Tort Green Sugar-1
Tort Green Sugar-2
Tort Green Sugar-3
Tort Green Sugar-4
Tort Green Sugar-5
Tort Green Sugar-6
Tort Green Sugar-7
Tort Green Sugar-8
Tort Green Sugar-9
Tort Green Sugar-10

COMENTARII (18)

Rocsi

Rocsi 1

15.06.2015, 21:03

Iau o feliuta!

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

16.06.2015, 12:33

cu drag Rocsi

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

28.06.2015, 18:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!