Turnulete de biscuiti

de Nicole28 in Dulciuri, 1 Mai 2014 | 20927 vizualizari

 

Primul desert preparat de mine. :D

 

INGREDIENTE

  • 48 de biscuiti cumparati;
  • 800ml lapte;
  • o budinca de vanilie;
  • o budinca de ciocolata;
  • 5 linguri de zahar;
  • 1 plic de cappuccino;
  • 6 patratele de ciocolata amaruie;
  • ciocolata alba rasa.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete de biscuiti:

Golim continutul plicurilor de budinca intr-un castronel,punem 100ml lapte rece si dizolvam praful.

Laptele ramas il punem la foc mic intr-o oala. Adaugam zaharul in lapte si il amestecam pana se dizolva,apoi turnam budinca dizolvata si la fel amestecam pana se ingroasa.

Intr-un castronel dizolvam praful de cappuccino in 150ml apa calduta.

Imbibam cate un biscuite in cappuccino,apoi ungem cu lingurita un strat de budinca peste biscuite.

Asezam cate 4 biscuiti unul peste celalalt pana ungem toti biscuitii.

Topim ciocolata in 3-4 linguri de apa la foc mic si
 ungem cu ciocolata topita turnuletele de biscuiti.

Deasupra punem ciocolata alba rasa,lasam sa se raceasca si servim.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui ciocolata alba rasa cu bombonele colorate.

RETETA IN IMAGINI

Turnulete de biscuiti-0
Turnulete de biscuiti-1
Turnulete de biscuiti-2
Turnulete de biscuiti-3
Turnulete de biscuiti-4
Turnulete de biscuiti-5
Turnulete de biscuiti-6
Turnulete de biscuiti-7
Turnulete de biscuiti-8
Turnulete de biscuiti-9
Turnulete de biscuiti-10

COMENTARII (23)

laura_n 1

02.05.2014, 18:08

bravoo, Nicole! pe aici sunt chiar multe ciocoholice )

MIUTA 1

03.05.2014, 20:00

Nicole28 1

05.05.2014, 14:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04