Turta de casa

de raluka93 in Piine, 2 Ian 2014 | 15983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1 cana si jumatate de faina alba
  • 100 g zahar
  • 3 cani de apa (aceeasi cana cu care pui faina)
  • 1 lingurita de sare
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta de casa:

Malaiul,faina,zaharul.praful de copt si sarea se amesteca impreuna.Se adauga treptat apa si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Ungem o tava cu ulei(eu fac in tava de cozonac) si tapetam cu faina,se coace la foc potrivit.Se serveste in loc de paine langa sarmale sau langa ce doriti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

02.01.2014, 14:52

deyutzky 1

02.01.2014, 18:33

Rocsi 1

02.01.2014, 19:44

Nu am mancat niciodata dar arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pitta