Varza alba cu afumatura

de iri_iri in Porc, 12 Feb 2012 | 1298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza alba, medie,
  • coaste afumate de casa,
  • o ceapa,
  • o legatura marar,
  • 3 linguri bulion,
  • cimbru,sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza alba cu afumatura:

se curata ceapa ,se spala si se taie dupa care se  caleste un pic in ulei incins.   

bucatile de coaste se taie si se adauga peste ceapa care se caleste si se mai lasa impreuna pana se rumenesc .  

separat se curata varza de foile rele si se taie fidelute ,dupa care se pune intr-un vas adaugandu-se sare.  

cand s-au calit coastele ,adaugam mararul spalat si taiat marunt.

apoi adaugam varza si cuprindem cu apa calduta .  

se lasa la fiert pana se fierbe varza adaugandu-se bulionul,sare daca mai este nevoie ,piper si cimbrul dupa gust.

se lasa la fiert pana scade zeama .

o putem servi cu ardei iute si bineinteles mamaliga.

pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza alba cu afumatura 146319
retete culinare - Varza alba cu afumatura 146320
retete culinare - Varza alba cu afumatura 146321
retete culinare - Varza alba cu afumatura 146322
retete culinare - Varza alba cu afumatura 146323
retete culinare - Varza alba cu afumatura 146324

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

13.02.2012, 08:15

Lau 1

13.02.2012, 11:22

buna

Mihaela11_jo 1

13.02.2012, 16:39

Foarte aromata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55