Varza calita

de Lavinia in Mancaruri cu carne, 4 Apr 2014 | 12546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 lingurita de zahar
  • 2 verze
  • 5-6 feliute ardei iute
  • 150-200 g carne de porc cu grasime(optional)
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • 250 g pasta de rosii
  • 70 ml ulei
  • marar tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Am taiat varza in fasii subtiri,am frecat-o cu putina sare si am lasat-o deoparte sa se inmoaie putin varza.

Intre timp am taiat ceapa julien si am pus-o la calit in ulei impreuna cu ardeiul iute pana a devenit sticloasa.

Am adaugat zaharul si am mai lasat 1-2 minute amestecand continuu.

Carnea de porc am taiat-o cubulete mici si am adaugat-o peste ceapa.

Am lasat carnea sa se caleasca impreuna cu ceapa 5-10 minute.

Am adaugat varza si am lasat-o sa fiarba la foc mic spre mediu amestecand din cand in cand in ea pentru a nu se lipi.

Cand a fost aproape fiarta am adaugat cimbrul uscat ,piper si pasta de rosii.

Am mai lasat varza sa fiarba impreuna cu pasta de rosii aprox 20 de minute.

Am asezonat varza cu sare (Doar daca este nevoie) si marar tocat.

Am servit fierbinte alaturi de mamaliguta,smantana si ardei iute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza calita 308583
retete culinare - Varza calita 308584
retete culinare - Varza calita 308585
retete culinare - Varza calita 308586
retete culinare - Varza calita 308587
retete culinare - Varza calita 308588
retete culinare - Varza calita 308589
retete culinare - Varza calita 308590

COMENTARII (23)

Lavinia 1

04.04.2014, 15:00

Deyu

laura_n 1

05.04.2014, 17:11

chiar nu am mai facut de mult timp! ai venit cu o idee buna, o sa fac dar fara carnita!

Lavinia 1

05.04.2014, 19:31

muahh

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S