Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
O altă rețetă din bucătăria bunicii;) Foarte sățioasă și gustoasă;) Bine, eu am îmbogățit-o un pic cu prazul;)
Prazul se curăță, se taie rondele și se pune al călit în puțin ulei și apă, apoi se adaugă cățeii de usturoi, curățați și tocați mărunt, plus cca. 1000 ml apă și se lasă la fiert cca. 10 minute neacoperit. Când clocotește amestecul se adaugă varza creață tăiată grosier, adică mai mare, pătrățele și se lasă la fiert cca. 25 de minute la foc potrivit cca. 25 de minute. Apoi se adaugă cartofii curățați și tăiați cubulețe, plus praful de chimen; ( în mod normal se pun semințe de chimen, dar Zmeii mei au o problemă cu semințele de chimen, :D așa că am recurs la praful de chimen;) ), lăsându-se la gătit încă cca. 20 de minute, completându-se cu cca. 250 ml de apă. Mâncare se încheie cu un ” habaras” , adică puțin amidon/făină, desfăcută în apă;)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult