Varza cu carnati picanti

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 4 Mai 2012 | 1072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani de varza
  • 2-3 bucati de carnati picanti
  • 5 feli de kaizer
  • o jumatate de cescuta de apa
  • 1 cana suc de rosii
  • 2 rosii
  • foi dafin, piper boabe
  • sare,piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati picanti:

Spalam bine varza o taiem julienne, punem putina sare si lasam asa pana o vom pune la calit. Carnatii ii taiem rondele, kaizerul felii si punem la prajit intr-o cratita cu putin ulei. Cand sunt prajite le luam pe o farfurie si punem varza la calit putin cate putin. Dupa ce am pus toata varza lasam putin asa la calit, apoi adaugam apa si sucul de rosii. Amestecam, punem foi de dafin, piper boabe si lasam la fiert. Adaugam rosiile decojite si taiate felii. Cand varza a fiert pe jumatate condimentam dupa gust si continuam fierberea. La finalul fierberii adaugam carnatii si kaizerul prajit, lasam 5-10 minute, adaugam marar verde tocat marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

Varza cu carnati picanti-0
Varza cu carnati picanti-1
Varza cu carnati picanti-2
Varza cu carnati picanti-3

COMENTARII (10)

Rocsi 1

05.05.2012, 11:11

buna varza,imi place!!!

Lau 1

05.05.2012, 11:52

place

iri_iri 1

05.05.2012, 16:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41