Varza minune...

de -Miti- in Porc, 21 Mar 2011 | 2322 vizualizari

 

Pai daca-i facuta la oala minune! Mi se facuse si mie pofta de varza cu afumatura si singurul motiv ptr care postez reteta pe care si voi ati facut-o de multe ori e ca am folosit oala minune. Acuma, dupa ce am incercat amandoua variantele, pot sa spun ca am observat o diferenta. Varza are un gust mai dulce daca e facuta in oala minune si e si mai moale.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza, taiata fideluta
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura paprika ungureasca
  • 1 lingura pasta de tomate
  • afumatura
  • cimbru
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza minune...:

Se infierbanta uleiul si se caleste ceapa taiata cubulete.

Se adauga paprika,se amesteca si se adauga varza.

Se pun in oala si restul ingredientelor si se adauga apa.

Se inchide oala si se foloseste conform instructiunilor.

Se tine cam 30 de minute dupa ce incepe sa fiarba.

 

 

COMENTARII (23)

Anamaria7 1

21.03.2011, 22:38

si mama a avut kukta pana cand cineva a scapat-o si nu s-a mai inchis ermetic ever ever

MotanLaOale 1

22.03.2011, 08:37

buna buna

mamaieelena 1

22.03.2011, 12:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20