Varza rosie calita

de rodicamaria in Mancaruri de post, 24 Noi 2013 | 21844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 varza rosie taiata fideluta
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 1/2 mar dat pe razatoarea mare(cu tot cu coaja)
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite otet de mere
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza rosie calita:

Ceapa si varza se calesc usor in ulei.

Se adauga 200 ml apa , marul , se potriveste gustul de sare si piper si se fierbe cam 30 min , la foc mic , cu capac , pana cand este facuta , dar nu moale de tot ca sa se sfarame . Se amesteca din cand in cand . Se mai adauga apa daca este nevoie .

Se adauga apoi otetul si se mai fierbe cateva minute fara capac , pana cand scade tot lichidul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie calita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

rodicamaria 1

24.11.2013, 11:32

Rocsi , nici eu nu am mancat pana acum gatita asa , doar salata din varza cruda . Am zis ca merita sa incerc , iar acum nu-mi pare rau . Am sa mai fac , mai ales ca nu sunt deloc fan varza alba cruda , doar murata .

rodicamaria 1

24.11.2013, 11:33

Bunica , nu se compara cu varza alba calita , este mult mai buna , parerea mea.

MotanLaOale 1

24.11.2013, 12:19

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci