Vinete umplute

de divainbucatarie in Mancaruri cu carne, 18 Noi 2010 | 1815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 piept de pui dezozat fiert sau la gratar
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri de vodca (sau vin alb)
  • 1 rosie feliata pentru decor
  • 80-100 g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Taiem vinetele pe lungime si le scobim de miez.  Taiem cubulete miezul de vinete si carnea. Tocam marunt ceapa si o calim. Adaugam peste ceapa miezul de vinete iar peste 2 minute carnea si lasam la foc mic sa fiarba cam 5 minute, pentru a se intrepatrunde aromele. Punem apoi 1 ou, 2 linguri de vodca, mararul tocat marunt, sare si piper si le mai lasam la foc mic cam 1 minut.

Oparim vinetele in apa cu putina sare. Le scoatem, le scurgem si le punem in tava. Umplem vinetele cu amestecul din tigaie si dam la cuptor pentru 20-25 de minute. Cu 5 minute inainte sa le scoatem presaram peste acestea cascaval ras. Le putem servi calde, cu smantana. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Vinete umplute 63561
retete culinare - Vinete umplute 63562
retete culinare - Vinete umplute 63563
retete culinare - Vinete umplute 63564
retete culinare - Vinete umplute 63565
retete culinare - Vinete umplute 63566
retete culinare - Vinete umplute 63567

COMENTARII (11)

vanilla 1

19.11.2010, 13:10

5 fucu de la mine!!!

divainbucatarie 1

19.11.2010, 13:41

va multumesc!

anadeea 1

22.11.2010, 14:45

suuuuuuuuper,uite ca si asa nu stiam ce sa gatesc in seara asta,ms pentru idee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D