Vinete umplute

de divainbucatarie in Mancaruri cu carne, 18 Noi 2010 | 4169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 piept de pui dezozat fiert sau la gratar
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri de vodca (sau vin alb)
  • 1 rosie feliata pentru decor
  • 80-100 g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Taiem vinetele pe lungime si le scobim de miez.  Taiem cubulete miezul de vinete si carnea. Tocam marunt ceapa si o calim. Adaugam peste ceapa miezul de vinete iar peste 2 minute carnea si lasam la foc mic sa fiarba cam 5 minute, pentru a se intrepatrunde aromele. Punem apoi 1 ou, 2 linguri de vodca, mararul tocat marunt, sare si piper si le mai lasam la foc mic cam 1 minut.

Oparim vinetele in apa cu putina sare. Le scoatem, le scurgem si le punem in tava. Umplem vinetele cu amestecul din tigaie si dam la cuptor pentru 20-25 de minute. Cu 5 minute inainte sa le scoatem presaram peste acestea cascaval ras. Le putem servi calde, cu smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

vanilla 1

19.11.2010, 13:10

5 fucu de la mine!!!

divainbucatarie 1

19.11.2010, 13:41

va multumesc!

anadeea 1

22.11.2010, 14:45

suuuuuuuuper,uite ca si asa nu stiam ce sa gatesc in seara asta,ms pentru idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din piept de pui