Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb

de Oana in Vita, 23 Oct 2010 | 10292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei gras
  • 1 borcanel cu sparanghel alb
  • o ceasca suc de rosii
  • o lingura sos dulce-picant
  • o lingurita amidon
  • o lingura ulei
  • Pentru marinata:
  • 500 g carne de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 lingurita pasta de curry rosu
  • o lingura usturoi zdrobit
  • jumatate de lingurita praf de ghimbir
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb:

Carnea de vitel se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se taie felii subtiri si apoi fasiute lungi. Se pune intrun castron si se adauga restul ingredientelor, amestecand bine. Se acopera cu folie si se lasa la marinat in frigider peste noapte.

Se incinge o lingura de ulei in wok, apoi se adauga carnea de vita cu tot cu sosul in care s-a marinat. Se amesteca din cand in cand pe toate partile pana este bine facuta. Se scoate si se tine la cald. In zeama din wok se adauga ardeiul gras taiat betisoare si se tine 5 minute, pana se inmoaie usor. Se adauga carnea, sosul de rosii si cel picant. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa rece si se toarna in wok. La final se adauga sparanghelul scurs de apa si se mai tine pe foc 2 minute, pana se ingroasa putin sosul. Nu am mai pus sare, era suficient de la sosul de soia. Se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

24.10.2010, 09:35

Are Oana betisoare............pentru toti !

Corinuta 1

24.10.2010, 19:39

arata yamiiii!

Laly 1

24.10.2010, 23:49

Vin si eu la masa dar tot furculita imi dai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu legume fierte