Vita cu porumb copt

de SimonaP in Vita, 1 Mai 2013 | 4817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de vita
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingua miere
  • 2 linguri otet
  • 1 lime
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • porumb dulce
  • 50 g unt
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu porumb copt:


Carnea de vita se spala,se taie in bucati potrivite si pune intr-un vas.
Separat se amesteca intr-un bol mierea, otetul,sosul de soia,un varf cutit de sare, uleiul,usturoiul zdrobit si coaja rasa de lime.
Adaugam sosul obtinut peste carnea de vita, acoperim vasul cu un capac si dam la frigider sa se marineze cateva ore (sau peste noapte).
Porumbul se fierbe la abur,se scurge de surplusul de apa,se taie bucati potrivite si se rumeneste pe gratar.
Ungem apoi gratarul cu putin unt si prajim la foc mare timp de 3 minute bucatile de carne scurse din marinata, dupa ce au fost condimentate cu sare si piper in prealabil.
Servim carnea de vita alaturi de porumbul copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu porumb copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc