Capsunile se spala si li se indeparteaza coditele. Se amesteca cu zaharul, apoi se lasa la rece pana a doua zi, amestecand din cand in cand.
A doua zi, capsunile se scot din siropul lasat (puteti...
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Untul se mixeaza cu branza, zaharul, zaharul vanilat si oul. Se adauga faina si praful de copt si se omogenizeaza.
Se unge o tava de briose cu...
Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilinat pana cand devin ca o bezea. Se adauga uleiul si...
Carnea de pasare se da prin masina de tocat, impreuna cu jumatate de ceapa, apoi se amesteca bine cu un praf de sare, mararul tocat fin, 2 oua si o lingura de orez prefiert (eu am dat in cateva...
Se amesteca carnea tocata cu orezul spalat si scurs bine, cu ceapa taiata marunt, verdeata maruntita, uleiul de masline (cca 100 ml) sarea, condimentele. Se amesteca bine compozitia, se poriveste...
Se maruntesc biscuitii si miezul de nuca (lasam bucati mai marisoare) si le framantam cu o lingura cu margarina topita.
Intindem in strat uniform in forma circulara de tort cu inel detasabil,...
Mai întâi spălăm foarte bine ciolanul afumat, în apă fierbinte. Apoi îl crestăm în mai multe locuri, fără a-l dezosa. Curățăm legumele și le tocăm. Un...
Se spala pulpele de pui si se curata. Se lasa sa se scurga bine de apa. Se pun intr-un bol incapator.
Intr-un bol se pune uleiul, sarea, piperul, boiaua, ghimbirul si condimentele pentru pui. Se...
Blat
Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu un vf. de cutit sare. Adauga treptat zaharul, apoi mixeaza pana se topeste complet si nu se mai simt granule....