Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2016 | 1117 vizualizari

 

M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc;
  • sare;
  • o ceapa;
  • doi graunti de usturoi;
  • putin cimbru uscat;
  • doua oua;
  • 50 g paine mai veche de o zi;
  • o lingura de faina;
  • 100 g fulgi de porumb;
  • untura pentru prajirea chiftelelor.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb:

Carnea de porc se spala, se taie cubulete si se toaca la robotul de bucatarie.


Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.


Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza.


Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce.


Intr-un castron se pun carnea, putina sare, ceapa, usturoiul, putin cimbru uscat, un ou si painea si se amesteca. Pentru a obtine o compozitie cat mai fina se mixeaza amestecul la robotul de bucatarie.


Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bate un ou, iar intr-o alta farfurie se pun fulgii de porumb maruntiti.


Se formeaza chiftelele, se dau prin faina, prin oul batut, iar la final prin fulgii de porumb. Se prajesc in untura pe ambele parti, dupa care se scot pe un servetel absorbant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (27)

Rocsi 1

07.09.2016, 22:25

Ce mult imi place ideea, dar la cuptor le-as prefera daca le fac pentru mine!

miki_a 1

08.09.2016, 20:32

La mulți ani!

noiinbucatarie 1

20.06.2017, 10:37

Cred ca sunt minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sofficini