Placinta greceasca cu branza sarata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2012 | 21102 vizualizari

 

Pregatiti berea....merge perfect!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 700 gr branza greceasca( feta si telemea)
  • 250 gr crema de branza
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 galbenusuri
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 galbenusuri pentru uns
  • 170 gr unt
  • masline pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta greceasca cu branza sarata:

Branza, crema de branza, iaurtul, galbenusurile , patrunjelul tocat si uleiul de masline se mixeaza pana devin o compozitie cremoasa.


Tava se tapeteaza cu hartie de copt.


Se ia cate o foaie se unge cu crema de branza si se ruleaza. Daca foile sunt prea subtiri luam cate doua foi o data. Se aseaza intr-o forma rotunda si se monteaza in forma de cerc.


Cand am terminat de pus toate rulourile le ungem cu galbenus.


Coacem placinta la 180 de grade pana se rumeneste.


Cand este gata cu un cutit pe deasupra desfacem usor santurile dintre rulouri apoi turnam untul topit fierbinte. O lasam sa traga untul si o putem servi calda. Este foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta greceasca cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

22.08.2012, 18:46

Sper sa iti placa draga mea!

mamaieelena 1

22.08.2012, 22:34

Ruxy este excelenta

RuxyRux 1

24.08.2012, 15:33

Multumesc draga mea Mamaita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta frantuzeasca cu piperade