Placinta greceasca cu branza sarata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2012 | 14487 vizualizari

 

Pregatiti berea....merge perfect!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 700 gr branza greceasca( feta si telemea)
  • 250 gr crema de branza
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 galbenusuri
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 galbenusuri pentru uns
  • 170 gr unt
  • masline pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta greceasca cu branza sarata:

Branza, crema de branza, iaurtul, galbenusurile , patrunjelul tocat si uleiul de masline se mixeaza pana devin o compozitie cremoasa.


Tava se tapeteaza cu hartie de copt.


Se ia cate o foaie se unge cu crema de branza si se ruleaza. Daca foile sunt prea subtiri luam cate doua foi o data. Se aseaza intr-o forma rotunda si se monteaza in forma de cerc.


Cand am terminat de pus toate rulourile le ungem cu galbenus.


Coacem placinta la 180 de grade pana se rumeneste.


Cand este gata cu un cutit pe deasupra desfacem usor santurile dintre rulouri apoi turnam untul topit fierbinte. O lasam sa traga untul si o putem servi calda. Este foarte gustoasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta greceasca cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

22.08.2012, 18:46

Sper sa iti placa draga mea!

mamaieelena 1

22.08.2012, 22:34

Ruxy este excelenta

RuxyRux 1

24.08.2012, 15:33

Multumesc draga mea Mamaita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08