Placinta greceasca cu branza sarata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2012 | 14912 vizualizari

 

Pregatiti berea....merge perfect!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 700 gr branza greceasca( feta si telemea)
  • 250 gr crema de branza
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 galbenusuri
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 galbenusuri pentru uns
  • 170 gr unt
  • masline pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta greceasca cu branza sarata:

Branza, crema de branza, iaurtul, galbenusurile , patrunjelul tocat si uleiul de masline se mixeaza pana devin o compozitie cremoasa.


Tava se tapeteaza cu hartie de copt.


Se ia cate o foaie se unge cu crema de branza si se ruleaza. Daca foile sunt prea subtiri luam cate doua foi o data. Se aseaza intr-o forma rotunda si se monteaza in forma de cerc.


Cand am terminat de pus toate rulourile le ungem cu galbenus.


Coacem placinta la 180 de grade pana se rumeneste.


Cand este gata cu un cutit pe deasupra desfacem usor santurile dintre rulouri apoi turnam untul topit fierbinte. O lasam sa traga untul si o putem servi calda. Este foarte gustoasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta greceasca cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

22.08.2012, 18:46

Sper sa iti placa draga mea!

mamaieelena 1

22.08.2012, 22:34

Ruxy este excelenta

RuxyRux 1

24.08.2012, 15:33

Multumesc draga mea Mamaita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor cu pui si ciuperci