Placinta greceasca cu branza sarata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2012 | 15634 vizualizari

 

Pregatiti berea....merge perfect!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 700 gr branza greceasca( feta si telemea)
  • 250 gr crema de branza
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 galbenusuri
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 galbenusuri pentru uns
  • 170 gr unt
  • masline pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta greceasca cu branza sarata:

Branza, crema de branza, iaurtul, galbenusurile , patrunjelul tocat si uleiul de masline se mixeaza pana devin o compozitie cremoasa.


Tava se tapeteaza cu hartie de copt.


Se ia cate o foaie se unge cu crema de branza si se ruleaza. Daca foile sunt prea subtiri luam cate doua foi o data. Se aseaza intr-o forma rotunda si se monteaza in forma de cerc.


Cand am terminat de pus toate rulourile le ungem cu galbenus.


Coacem placinta la 180 de grade pana se rumeneste.


Cand este gata cu un cutit pe deasupra desfacem usor santurile dintre rulouri apoi turnam untul topit fierbinte. O lasam sa traga untul si o putem servi calda. Este foarte gustoasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta greceasca cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

22.08.2012, 18:46

Sper sa iti placa draga mea!

mamaieelena 1

22.08.2012, 22:34

Ruxy este excelenta

RuxyRux 1

24.08.2012, 15:33

Multumesc draga mea Mamaita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute